Архитектурно проектиране, интериорен дизайн и строителство

От 1991 година.

Строителна фирма СТРОИТЕЛСТВО И ПРОЕКТИРАНЕ – ПЕТКОВИ ЕООД – Царево е наследник на ЕТ АНАМИ – ПЕТКО ПЕТКОВ развиваща дейност по Южното Черноморие на България от 1991 година. Регистрация номер 0865 в Камарата на Строителите в България. Подробно можете да се информирате за целия обхват от дейности по строителството и др. от страницата на Централния Професионален Регистър на Строителя. Дългогодишният опит на компанията е стабилната основа, върху която създаваме проекти с отличното качество. Архитектурно проектиране, интериорен дизайн и строителство.

проектиране

I ПЕТА ГРУПА: отделни видове строителни и монтажни работи (съгласно позиция „Строителство” на КИД-2008:
Удостоверение №   V – TV 010768

 II ПЪРВА ГРУПА: строежи от високото строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения съгласно чл. 5, ал. 1, т. 1 от ПРВВЦПРС:
Удостоверение №   I – TV 015306

III ВТОРА ГРУПА: строежи от транспортната инфраструктура съгласно чл. 5, ал. 1, т. 2 от ПРВВЦПРС:
Удостоверение №  II – TV 004336

Фирмата специализира в изграждането на Ваканционни селища от нисък тип по брега на морето и ифраструктура. Гарнатираме качество съобразено със суровите климатични условия, на които са изложени сградите построени от нас. Първа линия до брега на морето е едно сериозно изпитание за всяка сграда и за това е повече от необходимо да не се правят компромиси с влаганите материали и технология на работа.

Фирмата извършва проектиране по всички части необходими за окомплектоване на Вашия проект: Архитектура, Конструкции, Част Електро и ВиК, ПБЗ, Пожарна безопастност, Озеленяване и др. Предлагаме и съгласуване на съответните документи за изготвяне на ВИЗА за проектиране, направа на ПУП ( Подробен Устройствен План ), Съгласуване с ЕВН , ВиК, Виваком, Скат, Басеинова дирекция, РИОСВ, Пътно управление и всички необходими за издаване на Разрешение за Строеж.

Също купуваме и предлагаме за продажба недвижими имоти по Южното Черноморие на България, вили, къщи, апартаменти, земя за строителство и др. Вижте наши обяви тук или се свържете директно за актуална информация.

Не се колебайте да ни се обадите дори за нова ограда, плочник, отводняване на съществуващата къща или ремонт. Ние ще Ви помогнем без да ангажираме инвеститора и да губим от времето му. Фирмата предлага икономични и спестяващи време решения.

Извършваме дейност предимно на територията на Община Царево. Резово, Синеморец, Ахтопол, Варвара, Лозенец, Китен, Приморско и т.н., както и селата в Странджа. От както ни има нащата цел е да създаваме имущество, което да прави хората по-силни.

УДОСТОВЕРЕНИЯ ОТ КАМАРАТА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Внедряване на система за управление на качеството ISO

Запознайте се с нашия екип

От както ни има нащата цел е да създаваме имущество, което да прави хората по-силни.

Иван Петковръководител
Планира, управлява и координира изграждането на жилищни и нежилищни сгради и строителни съоръжения.
Мария Петковаархитект
Планира, проектира, дизайн, управлява строителството, разработва идеите на клиента
Стефано Чинцолархитект
Планира, проектира, дизайн, управлява строителството, разработва идеите на клиента

НАШАТА РАБОТА

Представяме Ви част от нашите реализирани проекти, в областта на строителството, строително-ремонтните работи, проектирането и дизайна.

За нас

“Пожелавам на екипа още много успехи, изпълнени проекти и да продължават да се развиват в своята сфера.

Инвеститор •

“Строителство и проектиране – петкови са първи избор за препоръка към клиент по Южното Черноморие.”

Партньор • верига за строителни материали

Доверени партньори

Представяме Ви част от нашите партньори в работата.

Получете оферта днес

Ако желаете да се свържем с Вас можете да ни изпратите съобщение

    ИМЕ *

    ФАМИЛИЯ *

    ИМЕЙЛ АДРЕС *

    ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР

    ОТНОСНО

    КАК МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ?